Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: juliol, 2009

Andorra Ultra Trail- Vallnord

Imatge
El passat cap de setmana, els dies 4 i 5 de juliol, es va celebrar la primera edició de la Ultra Trail d'Andorra. Un altre "matapersones" del panorama muntanyenc de competició. En principi el recorregut estava establert en uns 105 km i en uns desnivells de 7.700 m D+ i de 8.300 D-, convertint aquesta prova en una de les "dures" del calendari de curses de resistència. Degut a les circumstàncies meteorològiques excepcionals, els corredors van estar parats vàries vegades durant la cursa i la organització va decidir neutralitzar el tram entre el Clot del Cavall i el Pic de Comapedrosa, i reestructurar en la mesura de lo possible tota la cursa per adaptar la prova a les circumstàncies, sobre la marxa, mai millor dit. El recorregut resultant de tots aquests canvis va quedar en 90 km i 5.500 m D+ aproximadament. La classificació general va quedar de la següent manera, en la modalitat Ultra: Homes 1. Kilian JORNET (en 10'36 h ) 2. Òscar PEREZ LOPEZ 3. Jo