Pla del Revolcador

Ja feia molt temps que el veia trafegar, de fet el normal és veure el seu cotxe aparcat a l'esplanada del cocó de Jordi. Un dia armat amb una aixada, un altre amb tisores de podar, un altre amb pintura...
Finalment s'ha desvetllat el misteri: l'amic Joan Moises, president del Centre Excursionista la Foradada, de Sant Carles de la Ràpita, ha fet realitat un dels seus projectes, recuperar una vella sendera del Montsià: la del Pla del Revolcador.


Es tracta d'una sendera que uneix la font de Burgar i Matarredona, resseguint un barranc poc transitat des de que ja no hi ha bous i vaques a la serra, i que s'obre en guanyar alçada al pla del Revolcador, uns quants bancals, ara perduts, que segurament conreaven els mateixos masovers de Matarredona i que queden a la cara de llevant de la lloma que hi ha entre el Mas i el Pla de Roures.



La sendera, que de ben segur feien servir masovers i la gent del poble com a accés ràpid al Mas, de gent i bestiar, per fer llenya... , ara es troba en perfecte estat, ben senyalitzada amb fites i marques de pintura blanques, i ens dóna, gràcies al Joan, una nova alternativa a l'hora de dissenyar la nostra sortida al Montsià.

Us deixo el track per si la voleu descobrir...

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Les 14 ermites de Cardó.

Teixeda de Cosp. Cardó

Les Mirandes. Sostre Comarcal del Montsià. Els Ports.