II Cursa del Pastisset

30 de gener de 2011

El passat diumenge 30 de gener es va celebrar la 2a cursa del calendari del circuit de les Terres de l’Ebre. Aquesta vegada a Benifallet, tot i les amenaces del meteocat, el temps ha aguantat i ens ha permés gaudir d’un magnífic dia de muntanya.

La cursa del Pastisset, en la seua 2a edició, ens ha ofert unes fantàstiques rutes per descobrir una mica més la serra de Cardó. La cursa de 26 Km i la marxa de 14 Km tenien força traçat en comú, l’avituallament del Mas de Montclús suposava el punt intermedi de la marxa.

                     

Com a bons marxaires la vam cobrir en 2h.25'. però reconec que em va faltar el canto d’un duro per seguir pujant des del Mas de Montclús i completar el recorregut de la cursa per l’atractiu de l’itinerari. Em baixo el track al GPS i tornaré.

                       
Powered by Wikiloc

Track de la cursa, per arribar fins a dalt!

Alguna de les fotos estan tretes del bloc de la Cursa.




Costumà

Cardó

Cova Culla

Cova Culla

Cardó de Montclús

Bassa de Montclús






La organització, de “categoria”. Només ressaltar que vam detectar algunes "petites"mancances a algun encreuament. En sortir del poble els primers de la marxa, que anàvem més enroscats, ja vam tenir un petit dubte, algú es va descuidar de marcar bé l’itinerari de la marxa, i encegats per les ganes de fer milles, ens vam colar una bona colla per l’itinerari de la cursa.
La resta genial: felicitacions als forners del poble pels pastissets i molt especialment a les cuineres perquè el plat d'olla. Estava de "lujo".

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Les 14 ermites de Cardó.

Teixeda de Cosp. Cardó

Les Mirandes. Sostre Comarcal del Montsià. Els Ports.